Mobning

Mobning
Kontaktinformation Hypnoenergi.dk Käte Bildsøe
Vejlby Centervej 13
8240 Risskov, Århus
E-mail: kate.hypnoenergi@gmail.com

Se kort...
Nyheder Hypnoseuddannelse Hypnoenergi tilbyder.... Hypnoseuddannelse certificeret af NGH i Århus, Ålborg, Odense og København. Ønsker du en professionel hypnose uddannelse? Bestil materiale allerede i dag. Tag et weekendkursus. Læs mere under Uddannelse... Hypnose uddannelse... Selvhypnosekurser Vi holder selvhypnosekurser overalt i landet. Selvhypnose Weblog Følg med i diskussioner på min weblog. Kan man få folk til noget i hypnose, som de ellers ikke ville have gjort? Se loggen på hypnose-jylland.dk. Forum Vi byder velkommen til vores forum . Få nyheder, og stil spørgsmål til, hvad der sker inden for hypnose. Se flere nyheder her...

Mobning - hvorfor lader nogen sig mobbe?
Og hvorfor er der nogen, der mobber andre?
Mobning er ikke et nyt fænomen, men det har udviklet sig til at blive mere og mere ondskabsfuldt.
Mobning foregår både i skoler, på arbejdspladser og uden for begge og er ofte rettet mod en persons sårbarheder - det kunne være deres påklædning - måske er de ikke iklædt det rigtige mærke tøj. Det kan være deres udseende - de kan være for tykke eller for tynde eller for rødhårede eller noget helt andet, som "mobberen" har fundet ud af, at "offeret" opfatter som et svaghedstegn. Faktisk behøver det slet ikke at være noget personligt hos offeret - det kan sagtens være noget hos offerets familie, som udnyttes til at drille og håne. I rigtig mange tilfælde er der ikke nogen åbenlys grund til mobberiet. Det er blot tilfældigheder, der gør, at lige præcis en bestemt person bliver mobbet.
Mobberen har ofte en del tilhængere, som ikke altid nødvendigvis synes, at det er OK, hvad der foregår, men af frygt for selv at blive offer, spiller de med på mobberens spil. Og desto større publikum mobberen har, desto sjovere synes han i mange tilfælde, det er.
Der er i virkeligheden ikke nogen, der efter min bedste overbevisning lader sig mobbe. Men ofte er der ikke ret meget, offeret kan gøre for at komme væk fra mobberiet. Dette kan udløse en følelse af afmagt, som igen fører til vredesudbrud eller gråd, og så er der blot nogle nye sårbarheder, som mobberen kan bruge.
Når nogen udsættes for mobning, kan det have en alvorlig indvirkning på selvtilliden, og dette kan brede sig til mange områder. Derfor er det også vigtigt at få det stoppet.
Det er da heldigvis sådan i dag, at man i folkeskolen er meget opmærksomme på problemet, men på mange voksenarbejdspladser er det vist stadig så som så med dette.

www.hypnoenergi.dk - Hypnoenergi med hypnoterapi© - behandling med hypnose og hypnoseuddannelse - copyright 2007 - Copyright på design og mønster - THB 2007 - Kopiering af siden eller dele heraf vil blive retsforfulgt.