Børn og hypnose

Kontaktinformation Hypnoenergi.dk Käte Bildsøe
Vejlby Centervej 13
8240 Risskov, Århus
E-mail: kate.hypnoenergi@gmail.com

Se kort...

Børn kan også hypnotiseres. Børn kan være stressede på samme måde, som voksne er det.
Der kan være en mængde forskellige ting, der påvirker deres hverdag. Som voksne har vi ofte meget travlt, og det kan smitte af på børnene. Hvis vores dage er lange, vil børnenes dage som regel også være lange. Ofte må de tidligt op, i børnehave eller i skole og derefter muligvis videre på fritidshjem eller i børnepasningsordninger. Deres dag er ofte præget af meget støj og tusindevis af indtryk.

Hvis dit barn tit klager over ondt i maven, tisser i sengen, klager over hovedpine eller har andre fysiske klager, er det ikke nødvendigvis en fysisk lidelse, der ligger til grund for det.
Jeg vil dog understrege, at det er vigtigt at have udelukket, at der er tale om fysiske lidelser, før børn skal behandles med hypnose.

Sådan som verden er skruet sammen i dag, kan barnet måske være udsat for mobning, hvilket kan få dem til at reagere voldsomt på omgivelserne, ofte være i konflikt med de jævnaldrende eller have svært ved at sidde stille. Barnet kan udvise en overdreven generthed, som måske er meget "sød", når de er tre, og gemmer sig bag mors skørter. Det er dog uhensigtsmæssigt, hvis denne generthed forhindrer dem i at turde række fingeren op i skolen.

Dit barn har måske fået "lært", at matematik eller det at læse er svært, og har derfor nærmest hypnotiseret sig selv til ikke at kunne regne eller skrive.

Børn kan hypnotiseres. Faktisk er børn meget modtagelige over for hypnose. De fleste børn har en livlig fantasi og kan sagtens leve sig ind i en helt anden verden. En verden, hvor alt er muligt.
De fleste børn synes, det er skægt at være i hypnose, og under hypnosebehandlingen får dit barn redskaber med til at klare sig i situationer, der tidligere forekom svære. I hypnose ser de sig selv tackle disse situationer, hvilket giver dem mod til at afprøve tingene i virkeligheden.
Barnet får styrket sine stærke sider og finder ud af, at de klarer mange ting rigtig godt. Derved vokser selvværdet og selvtilliden, og rigtig mange børn oplever også, at problemerne bliver mindre eller forsvinder.

www.hypnoenergi.dk - Hypnoenergi med hypnoterapi© - behandling med hypnose og hypnoseuddannelse - copyright 2007 - Copyright på design og mønster - THB 2007 - Kopiering af siden eller dele heraf vil blive retsforfulgt.