Standarder for uddannede hypnotisører og hypnoterapeuter

www.ngh.net
Nyheder Hypnoseuddannelse Hypnoenergi tilbyder.... Hypnoseuddannelse certificeret af NGH i Århus, Ålborg, Odense og København. Ønsker du en professionel hypnose uddannelse? Bestil materiale allerede i dag. Tag et weekendkursus. Læs mere under Uddannelse... Hypnose uddannelse... Selvhypnosekurser Vi holder selvhypnosekurser overalt i landet. Selvhypnose Weblog Følg med i diskussioner på min weblog. Kan man få folk til noget i hypnose, som de ellers ikke ville have gjort? Se loggen på hypnose-jylland.dk. Forum Vi byder velkommen til vores forum . Få nyheder, og stil spørgsmål til, hvad der sker inden for hypnose. Se flere nyheder her...
Kontaktinformation Hypnoenergi.dk Käte Bildsøe
Vejlby Centervej 13
8240 Risskov, Århus
E-mail: kate.hypnoenergi@gmail.com

Se kort...

Du kan genkende en uddannet hypnoterapeut på logoet til højre. Dette er din garanti for, at hypnoterapeuten videreuddanner sig hvert år for at optjene point, så vedkommende kan vedligeholde sin status som aktivt praktiserende hypnoterapeut.

Generelle principper

A. Klientens fysiske og mentale tilstand vil altid være det vigtigste.

B. Klientens rettigheder og ønsker skal altid respekteres.

C. Hypnoterapeuten skal undgå en adfærd, der kan blive tolket som moralsk og etisk stødende. Professionel opførsel og respekt for den enkelte klient er grundlæggende adfærd for hypnoterapeuten.

D. Hypnoterapeuten må kun bruge hypnose inden for grænserne af deres uddannelsesområde og kompetence og skal endvidere være opmærksom på grænser og undlade at overskride andre erhverv.

E. Hypnose skal bruges inden for de love og reguleringer, der er gældende i Danmark.

F. Hypnoterapeuten skal være ærlig og etisk i reklame og omgang inden for branchen.

G. Ingen medlemmer diagnosticerer. Der arbejdes ud fra klientens ønsker.

Ovenstående er krav stillet af NGH

Hypnosepraksis

A. Hypnoterapeuten har tavshedspligt.

B. En hypnoterapeutisk behandling har altid en mindste varighed første gang på 1-2 timer.

www.hypnoenergi.dk - Hypnoenergi med hypnoterapi© - behandling med hypnose og hypnoseuddannelse - copyright 2007 - Copyright på design og mønster - THB 2007 - Kopiering af siden eller dele heraf vil blive retsforfulgt.