Ordbog

Nyheder Hypnoseuddannelse Hypnoenergi tilbyder.... Hypnoseuddannelse certificeret af NGH i Århus, Ålborg, Odense og København. Ønsker du en professionel hypnose uddannelse? Bestil materiale allerede i dag. Tag et weekendkursus. Læs mere under Uddannelse... Hypnose uddannelse... Selvhypnosekurser Vi holder selvhypnosekurser overalt i landet. Selvhypnose Weblog Følg med i diskussioner på min weblog. Kan man få folk til noget i hypnose, som de ellers ikke ville have gjort? Se loggen på hypnose-jylland.dk. Forum Vi byder velkommen til vores forum . Få nyheder, og stil spørgsmål til, hvad der sker inden for hypnose. Se flere nyheder her...
Kontaktinformation Hypnoenergi.dk Käte Bildsøe
Vejlby Centervej 13
8240 Risskov, Århus
E-mail: kate.hypnoenergi@gmail.com

Se kort...

Velkommen til ordbogen for hypnoserelaterede ord
Denne ordbog er tiltænkt hypnoterapeuter og andre, som læser hypnoserelateret materiale på engelsk. Hypnose er spændende, men ikke hvis man kun forstår halvdelen af det skrevne. I første omgang er ordbogen dansk-engelsk, og du kan søge på både danske og engelske ord.
Ordbogen vil hele tiden blive udbygget. Der vil dagligt blive tilføjet nye ord.
Ordbogen kommer til at bestå af verber, der hyppigt anvendes i hypnosebøger, samt beskrivelser af tilstande, navneord, navne på "sygdomme" osv. Oversættelserne af og til de engelske ord er vores egne, hvorfor du opfordres til at søge efter oversættelser andre steder også. Vi fralægger os ethvert ansvar for dit brug af ordbogen.
Støder du på ord i de bøger, du læser, som du ikke kan finde en oversættelse til, er du velkommen til at kontakte mig, så vi kan tilføje dem her. Skulle du støde på fejl, er du også velkommen til at kontakte mig. Du kan bruge boksen til højre til dette formål.

www.hypnoenergi.dk - Hypnoenergi med hypnoterapi© - behandling med hypnose og hypnoseuddannelse - copyright 2007 - Copyright på design og mønster - THB 2007 - Kopiering af siden eller dele heraf vil blive retsforfulgt.