Anorexi

Nyheder Hypnoseuddannelse Hypnoenergi tilbyder.... Hypnoseuddannelse certificeret af NGH i Århus, Ålborg, Odense og København. Ønsker du en professionel hypnose uddannelse? Bestil materiale allerede i dag. Tag et weekendkursus. Læs mere under Uddannelse... Hypnose uddannelse... Selvhypnosekurser Vi holder selvhypnosekurser overalt i landet. Selvhypnose Weblog Følg med i diskussioner på min weblog. Kan man få folk til noget i hypnose, som de ellers ikke ville have gjort? Se loggen på hypnose-jylland.dk. Forum Vi byder velkommen til vores forum . Få nyheder, og stil spørgsmål til, hvad der sker inden for hypnose. Se flere nyheder her...
Kontaktinformation Hypnoenergi.dk Käte Bildsøe
Vejlby Centervej 13
8240 Risskov, Århus
E-mail: kate.hypnoenergi@gmail.com

Se kort...

Til dig, der har anorexi: Det er ikke din skyld!
Til forældrene til en anorektiker: Det er ikke jeres skyld!


Anorexi er en spiseforstyrrelse, der ikke har nogen kendt årsag. Der har gennem tiderne været mange teorier om, hvorfor nogen kunne have lyst til at afmagre sig selv i så ekstreme grader, som det gælder for anorektikere, men man må jo nok konstatere, at gådens løsning endnu ikke er fundet.
Af en eller anden årsag er der i dag mange flere end tidligere, der får anorexi, og hvor det tidligere næsten udelukkende sås hos piger, ses det i dag også hos drenge.
Det er næsten kun unge mennesker, der får sygdommen, hvilket kunne få en til at tænke på, om vi i dag stiller for store krav til de unge, eller om de unge stiller for store krav til sig selv og hinanden?
Er moden med de stangmagre tøjstativer medvirkende til, at mængden af anorektikere stiger?

Personligt er jeg overbevist om, at gådens løsning skal findes i den enkeltes følelser i forhold til fortrængte oplevelser.
Når man er barn og helt op til man er ca. 12-13 år, har man ingen sund fornuft til at hjælpe sig. Man reagerer med sine følelser.
Og en gang, mens man var barn, oplevede man noget, der gjorde en bange, vred, ked af det eller måske følte man, at man blev afvist, og man reagerede så på en bestemt måde.
Denne måde at reagere på, var den bedste måde, man kunne reagere på, da man var barn, men underbevidstheden har opfattet, at hver gang man udsættes for noget, der minder om denne situation, skal man reagere på samme måde. Det er desværre ikke hensigtsmæssigt, for alle følelser er gode. De er der for at vejlede os.
Derfor er det ønskeligt at reagere på en anden måde, og når vi som voksne kan gøre brug af fornuften, kan vi med fornuftens hjælp ændre disse uhensigtsmæssige reaktioner.
Underbevidstheden husker alt, og i hypnose er det muligt at få adgang til disse underbevidste, ubevidste handlemønstre.

Anorexi er en tilstand, der er hos den unge, er præget af
- nedsat fødeindtagelse
- 15% lavere vægt end tilsvarende sunde og raske unge
- forvrænget kropsopfattelse
- tvangstanker omkring det at spise og især ikke at spise
- i starten overdreven sportsudøvelse eller anden form for motion
- med tiden træthed, svimmelhed og manglende koncentrationsevne
- sygelig optagethed af mad, selv om de ikke selv vil spise det

Følg debatten på hypnose-jylland.dk

www.hypnoenergi.dk - Hypnoenergi med hypnoterapi© - behandling med hypnose og hypnoseuddannelse - copyright 2007 - Copyright på design og mønster - THB 2007 - Kopiering af siden eller dele heraf vil blive retsforfulgt.