Slank dig med hypnose - Opnå et varigt vægttab

Jordbær
Nyheder Hypnoseuddannelse Hypnoenergi tilbyder.... Hypnoseuddannelse certificeret af NGH i Århus, Ålborg, Odense og København. Ønsker du en professionel hypnose uddannelse? Bestil materiale allerede i dag. Tag et weekendkursus. Læs mere under Uddannelse... Hypnose uddannelse... Selvhypnosekurser Vi holder selvhypnosekurser overalt i landet. Selvhypnose Weblog Følg med i diskussioner på min weblog. Kan man få folk til noget i hypnose, som de ellers ikke ville have gjort? Se loggen på hypnose-jylland.dk. Forum Vi byder velkommen til vores forum . Få nyheder, og stil spørgsmål til, hvad der sker inden for hypnose. Se flere nyheder her...
Kontaktinformation Hypnoenergi.dk Käte Bildsøe
Vejlby Centervej 13
8240 Risskov, Århus
E-mail: kate.hypnoenergi@gmail.com

Se kort...

Du har et ønske om at veje mindre end det, du gør i øjeblikket - og det skal være et varigt vægttab.
Du har måske prøvet masser af slankekure, men når slankekuren er slut, og du begynder at spise normalt, vender vægten hver gang tilbage til det, den var før, eller måske endnu mere. Du ved præcis, hvor mange kalorier, du må få. Du ved lige præcis, hvad du burde spise og især ikke spise, men alligevel går det galt.

Årsagen til dette er ofte, at overvægten i virkeligheden blot er et symptom på en psykisk ubalance.
Vi forveksler ofte følelser med sult. Det at spise er en god ting på de rigtige tidspunkter, men mad, cola og søde sager skal ikke bruges som trøst eller belønning eller til at tilfredsstille andre behov end sult.

Spørg dig selv, næste gang du køber et stykke chokolade eller en burger, hvad du i virkeligheden føler. Er det sult, eller forsøger du at tilfredsstille et andet behov?

Er du vred eller ked af det. Føler du dig ensom? Eller belønner du dig selv for at have gjort noget, du er stolt af? Måske er hygge for dig slik, chips og en cola?

Det har ikke altid været sådan.
Mens vi er små, og helt op til vi er 12-13 år, har vi ingen fornuft til at hjælpe os. Vi reagerer med følelserne. Hvis vi f.eks. dengang lærte, at en kage eller et stykke slik hjalp, når vi var faldet og havde slået os, eller fordi vi af andre årsager blev kede af det, ja så er grunden lagt til, at vi reagerer med at spise, når vi bliver kede af det senere hen i livet.
Det kan naturligvis også være andre følelser og oplevelser, der udløser trangen til at spise mere, end vi har brug for.
Dette er ikke særligt hensigtsmæssigt og man kan vel sige, at det faktisk ikke er din skyld, men det er dit ansvar at lave om på det.
Du kan bruge hypnose og hypnoterapi til at hjælpe dig på vej, så du opnår det vægttab, du ønsker dig.

Slank dig med hypnose og hypnoterapi...

Med hypnoterapi forsøger vi at "knække koden" til overspisningen. Når du bliver bevidst om, hvad det er, der udløser spisetrangen, kan du ændre denne adfærd og opnå et varigt vægttab. I hypnose er det underbevidstheden, der er den aktive del af din hjerne. Din underbevidsthed husker alt, hvad du har oplevet, lige siden du blev dig.
Og din underbevidsthed ved, hvad der udløser trangen til at spise mere, end du har brug for.

Hvis du kunne tænke dig nedenstående, kan hypnose og hypnoterapi være løsningen for dig til at opnå det vægttab, du gerne vil ha':

Forestil dig, at du får styr på de følelser, der får dig til at spise.
Forestil dig, at du kan sige nej tak, uden at føle dig snydt.
Forestil dig, at du går ned og køber lige præcis det sæt tøj eller den kjole, du længe har drømt om.
Forestil dig, at du udskifter isen med grøntsager og colaen med vand, og føler dig godt tilpas med det.

Du skal være opmærksom på, at hypnose ikke er nogen mirakelkur, selv om nogle mennesker føler det sådan efter at have opnået et vægttab.
Du skal spise færre kalorier, end du forbrænder, for at opnå et vægttab - dette gælder også, selvom du er blevet hypnotiseret, men hypnose og hypnoterapien kan gøre det nemmere. Det kan hjælpe dig til at være mere bevidst om, hvorfor og hvornår du spiser og reagere hensigtsmæssigt i forhold til dette og opnå større motivation til at dyrke motion, hvilket også er med til at give dig et bedre velbefindende og et et større vægttab.

Du skal være tilfreds. Du skal ikke være fyldt op. Skal du være fyldt op, så skal det være af livsglæde, kærlighed og selvtillid.

Opnå et varigt vægttab - Slank dig med hypnose...
Som noget nyt tilbyder vi nu samen med Apunkt en kombination af akupunktur og hypnose i forbindelse med vægttab.
Dette foregår på bestemte dage, så kontakt os, og hør, hvornår næste gang er.

www.hypnoenergi.dk - Hypnoenergi med hypnoterapi© - behandling med hypnose og hypnoseuddannelse - copyright 2007 - Copyright på design og mønster - THB 2007 - Kopiering af siden eller dele heraf vil blive retsforfulgt.