Selvhypnose

Selvhypnose
Kontaktinformation Hypnoenergi.dk Käte Bildsøe
Vejlby Centervej 13
8240 Risskov, Århus
E-mail: kate.hypnoenergi@gmail.com

Se kort...
Nyheder Hypnoseuddannelse Hypnoenergi tilbyder.... Hypnoseuddannelse certificeret af NGH i Århus, Ålborg, Odense og København. Ønsker du en professionel hypnose uddannelse? Bestil materiale allerede i dag. Tag et weekendkursus. Læs mere under Uddannelse... Hypnose uddannelse... Selvhypnosekurser Vi holder selvhypnosekurser overalt i landet. Selvhypnose Weblog Følg med i diskussioner på min weblog. Kan man få folk til noget i hypnose, som de ellers ikke ville have gjort? Se loggen på hypnose-jylland.dk. Forum Vi byder velkommen til vores forum . Få nyheder, og stil spørgsmål til, hvad der sker inden for hypnose. Se flere nyheder her...

Selvhypnose - fordi du måske ønsker at forbedre din livskvalitet...

Du læser dette, fordi du har en drøm - måske vil du lære at hypnotisere dig selv?
Måske ønsker du at opnå større selvsikkerhed?
Tabe dig?
Blive bedre til en sport?
Ønsker du at blive røgfri eller få styr på din stress?
Eller har du et helt andet mål, som du gerne vil opnå?

Du kan alt det, der er menneskeligt muligt, hvis du virkelig ønsker det. Den eneste betingelse er faktisk, at dit mål skal være realistisk og målbart.
Du har alle de ressourcer, der skal til for at nå dine mål - på kurset i selvhypnose kan du få teknikken til at nå dem.

I øjeblikket kører vores første slankekursus over 6 tirsdage. Deltagerne har allerede tabt sig en del, og er selvfølgelig glade.

Hvornår kan du komme på selvhypnosekursus?

Hvor Hvornår Klokkeslæt* Tilmelding
Århus Hver tirsdag aften 18:30-20:00 Tlf. 40417086

Din underbevidsthed hjælper dig, og med den rette teknik kan du opnå forandringer på alle områder af dit liv.
Lær mere om dig selv. Du ved meget mere, end du tror, du gør. Du kender sikkert det at have glemt navnet på f.eks. en skuespiller og lige meget, hvor meget du koncentrerer dig, dukker det ikke op. Senere, når du slapper af, og for længst er holdt op med at tænke på det, så popper det pludselig op. Det er fordi, du rent faktisk godt ved det - det er lagret i din underbevidsthed.
Der kan være tidspunkter, hvor et problem slet ikke lader til at kunne løses. Vi bliver ved med at begå de samme fejltagelser igen og igen. Vi ved egentlig godt, hvad vi burde gøre, men af en eller anden grund gør vi det ikke.
Dette kan skyldes, at årsagen ikke er tilgængelig for vores bevidsthed. Og underbevidstheden har heller ikke tænkt sig at levere svaret. Det forbliver gemt i den ubevidste del af dit sind. Dette forårsager en indre kamp, som kan medføre, at du får hovedpine, udvikler en fobi, får et lavt selvværd, rødmer, ryger, bliver genert osv. Når du bliver stoppet i at gøre det, der faktisk gør dig til den person, du gerne vil være, kan årsagen være det bevidste sind, der kommer i konflikt med underbevidstheden. Det bevidste sind - din fornuft - ved godt, at det ville være rart at holde op op med at spise for meget slik eller at holde op med at ryge, men underbevidstheden er fyldt med følelser og vaner og "mener", at det er sikrere at holde fast i det, den kender og er vant til.
På kurset i selvhypnose, som afholdes sammen med Frans Boeriis fra Mentalvelvære, lærer du, hvordan du kommer i kontakt med denne del af dit sind, som rummer alle erindringer, og som muligvis kan forklare dig, hvorfor du reagerer, som du gør.
Gør dig fri af gamle erindringer, og lad dine drømme blive til virkelighed...

På kurset fortæller vi lidt om, hvad hypnose og selvhypnose er. (Nogle kalder også selvhypnose for autohypnose). Vi demonstrerer modtagelighedstest, og vi laver en gruppehypnose, så alle prøver at være i trance. Du lærer at stille dig selv positive forslag, der opfylder nogle simple regler, som er grundlaget for selvhypnose. Der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker, og alle bliver trænet i at stille netop de positive forslag, som betyder mest for en ændring af den enkeltes adfærd.

Lær teknikker til at:
- Forbedre din koncentrationsevne
- Falde i søvn
- Vågne uden vækkeur
- Være længere vågen
- Fjerne hovedpine/migræne
- Tabe dig
- Slappe af
- Ændre vaner

Når du har lært selvhypnose, kan du udføre det på ganske få minutter, og du vil blive overrasket over, hvor godt det virker.
Du vil måske oven i købet spørge dig selv, hvorfor du aldrig har gjort alvor af at lære dette fantastisk effektive værktøj at kende noget tidligere.
Selvhypnose er iøvrigt et rigtig godt supplement til hypnosebehandling.

Vi afholder kurser i selvhypnose hver måned.

Praktiske oplysninger

Hvor foregår det?
Vi afholder selvhypnosekurser overalt i landet. Kalenderen vil blive opdateret løbende. Har du et særligt ønske, så skriv det til os.
Pris: 1995,00 kr. for et kursus bestående af 6 aftener.
1495,00 kr for et heldagskursus.
Er I et firma, så få et tilbud, der gælder alle deltagere. Vi holder kurser fra alt fra 4 personer og op til 100.

Vi forbeholder os ret til at aflyse ved for få tilmeldinger.


www.hypnoenergi.dk - Hypnoenergi med hypnoterapi© - behandling med hypnose og hypnoseuddannelse - copyright 2007 - Copyright på design og mønster - THB 2007 - Kopiering af siden eller dele heraf vil blive retsforfulgt.