Samarbejdspartnere

www.ngh.net
Kontaktinformation Hypnoenergi.dk Käte Bildsøe
Vejlby Centervej 13
8240 Risskov, Århus
E-mail: kate.hypnoenergi@gmail.com

Se kort...
Nyheder Hypnoseuddannelse Hypnoenergi tilbyder.... Hypnoseuddannelse certificeret af NGH i Århus, Ålborg, Odense og København. Ønsker du en professionel hypnose uddannelse? Bestil materiale allerede i dag. Tag et weekendkursus. Læs mere under Uddannelse... Hypnose uddannelse... Selvhypnosekurser Vi holder selvhypnosekurser overalt i landet. Selvhypnose Weblog Følg med i diskussioner på min weblog. Kan man få folk til noget i hypnose, som de ellers ikke ville have gjort? Se loggen på hypnose-jylland.dk. Forum Vi byder velkommen til vores forum . Få nyheder, og stil spørgsmål til, hvad der sker inden for hypnose. Se flere nyheder her...

Jeg samarbejder med forskellige behandlere - både her på min klinik i Århus og i andre byer.

På klinikken samarbejder jeg med forskellige behandlere - både hypnoterapeuter og en akupunktør.

Jeg har i været heldig i forbindelse med et nyt projekt, der består af en kombination af hypnose og akupunktur til behandling af overvægt og til rygestop-behandlinger, at kunne hente hjælp hos andre hypnoterapeuter her fra Århus.
Det betyder, at rygestop, når det indgår i kombination med akupunktur, foretages af Jane, Susanne og jeg selv, som alle er hypnoterapeuter, i samarbejde med Jens Waaben fra Apunkt, som ud over at være hypnoterapeut også er akupunktør.
Selvom vi er mange, vil det altid være dig, der vælger, hvilken terapeut du vil behandles af. Vi er alle uddannet under NGH.
Vi kombinationsbehandler i både Århus og København. I Århus foregår det på klinikken på Vejlby Centervej 13, og i København har vi nogle flotte lokaler, hvor vi også afholder kurser.
Du finder priser på siden Priser.

Ved afholdelse af kurser - både i København og Århus, samarbejder jeg med andre instruktører og hypnoterapeuter. I kan komme til bl.a. at møde Tonny Christensen og Sven Hansen. Er der speciel interesse for et bestemt emne, henter vi eksperter ind, hvis det er relevant for alle.

Selvhypnosekurser afholdes i hele landet.

Coachingkurser afholdes i samarbejde med Christel Sonne Rasmussen fra Kolding. Christel er psykoterapeut, parterapeut, coach og har arbejdet med dette samt teambuilding og undervisning i mange år.

www.hypnoenergi.dk - Hypnoenergi med hypnoterapi© - behandling med hypnose og hypnoseuddannelse - copyright 2007 - Copyright på design og mønster - THB 2007 - Kopiering af siden eller dele heraf vil blive retsforfulgt.