Käte Bildsøe

Käte Bildsøe
Kontaktinformation Hypnoenergi.dk Käte Bildsøe
Vejlby Centervej 13
8240 Risskov, Århus
E-mail: kate.hypnoenergi@gmail.com

Se kort...
Nyheder Hypnoseuddannelse Hypnoenergi tilbyder.... Hypnoseuddannelse certificeret af NGH i Århus, Ålborg, Odense og København. Ønsker du en professionel hypnose uddannelse? Bestil materiale allerede i dag. Tag et weekendkursus. Læs mere under Uddannelse... Hypnose uddannelse... Selvhypnosekurser Vi holder selvhypnosekurser overalt i landet. Selvhypnose Weblog Følg med i diskussioner på min weblog. Kan man få folk til noget i hypnose, som de ellers ikke ville have gjort? Se loggen på hypnose-jylland.dk. Forum Vi byder velkommen til vores forum . Få nyheder, og stil spørgsmål til, hvad der sker inden for hypnose. Se flere nyheder her...

Den dag min datter sagde til mig, "Mor, jeg ved godt, vi aftalte, at jeg skulle spise, men min aftale med anorexien er jo ældre", gik det for alvor op for mig, hvor meget anorexien fyldte i hende. På det tidspunkt, havde min datter været syg af anorexi i næsten 2 år.

Uanset hvad vi foretog os, var der tilsyneladende INTET, der virkede. En dag, vi sad og talte om det, udbrød hun spontant. Jeg vil så gerne være normal igen. Tror du ikke, vi kan finde en hypnotisør?

Vi søgte på internettet og var så heldige at finde vores "redning". Allerede efter første behandling oplevede vi en ændring i min datters adfærd. Hun blev mere og mere glad, for hver gang vi var afsted, sov roligere og var ikke så plaget af anorexien, der fortalte hende, hvad hun måtte og ikke måtte.

Der var op- og nedture under forløbet, men hun er rask i dag. Spiser normalt og har genoptaget sit sociale liv. Har arbejde og nyder livet.

Min baggrund som sygeplejerske gjorde, at vi meget hurtigt opdagede, hvad der foregik, men som mor var jeg ikke øvet i at tackle et så alvorligt problem. Min taknemmelighed over, at vi var så heldige at træffe et varmt menneske, der hjalp både min datter og os gennem disse svære år, er derfor helt utrolig stor.

Denne oplevelse gjorde mig meget interesseret i hypnose og hypnoterapi, og jeg tog derfor uddannelse som hypnotisør og hypnoterapeut. Jeg har altid været interesseret i alternative behandlingsformer og i kombination med den viden, jeg har erhvervet mig som sygeplejerske, har denne uddannelse givet mig mulighed for at hjælpe andre mennesker med deres problemer, meget hurtigere, meget mere virkningsfuldt og meget mere effektivt.

Udover at være sygeplejerske har jeg i en del år været leder for et internationalt anerkendt oversættelsesbureau, så jeg er også bekendt med stress, deadlines og udbrændthed.

Jeg hjælper også gerne dig. Så hvis din hverdag er præget af angst, frygt, mindre selvværd, stress eller andre uhensigtsmæssige følelser, der gør livet svært, er du velkommen til at kontakte mig. De fleste mærker positive forandringer allerede efter nogle få behandlinger.

Jeg har i lidt mere end et år også uddannet andre til hypnoterapeuter.
Jeg tog i april 2005 uddannelse som NGH-certificeret instruktør og har i de forløbne næsten 2 år uddannet næsten 50 nye hypnoterapeuter.
Jeg har undervejs mødt de mest pragtfulde mennesker, som har lært mig meget.

Kate Bildsøe
- Certificeret hypnotisør og hypnoterapeut og medlem af NGH (National Guild of Hypnotists) - 2004
- Board Certified Hypnotist (London 2005)
- Certified Instructor - National Guild of Hypnotists (London 2005)


www.hypnoenergi.dk - Hypnoenergi med hypnoterapi© - behandling med hypnose og hypnoseuddannelse - copyright 2007 - Copyright på design og mønster - THB 2007 - Kopiering af siden eller dele heraf vil blive retsforfulgt.