Hypnoseuddannelse

Hypnoseuddannelse Uddannelse Udfyld formularen, og få tilsendt materiale om uddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut. Klik her...
Kontaktinformation Hypnoenergi.dk Käte Bildsøe
Vejlby Centervej 13
8240 Risskov, Århus
E-mail: kate.hypnoenergi@gmail.com

Se kort...
Nyheder Hypnoseuddannelse Hypnoenergi tilbyder.... Hypnoseuddannelse certificeret af NGH i Århus, Ålborg, Odense og København. Ønsker du en professionel hypnose uddannelse? Bestil materiale allerede i dag. Tag et weekendkursus. Læs mere under Uddannelse... Hypnose uddannelse... Selvhypnosekurser Vi holder selvhypnosekurser overalt i landet. Selvhypnose Weblog Følg med i diskussioner på min weblog. Kan man få folk til noget i hypnose, som de ellers ikke ville have gjort? Se loggen på hypnose-jylland.dk. Forum Vi byder velkommen til vores forum . Få nyheder, og stil spørgsmål til, hvad der sker inden for hypnose. Se flere nyheder her...

Kunne du tænke dig en uddannelse som certificeret hypnotisør og hypnoterapeut.

En uddannelse, som du kan bruge både på heltid og på deltid. Måske har du en anden sundhedsfaglig uddannelse og ønsker at supplere med hypnose.

Eller måske ønsker du at blive klogere på dig selv og dine reaktionsmønstre. Uddannelsen kan nemlig også bruges til selvudvikling.

En uddannelse, som du kan bruge til at guide andre på deres vej gennem livet?

Hypnoenergi tilbyder dig en hypnoseuddannelse, som er tilrettelagt af National Guild of Hypnotists - verdens ældste hypnoseorganisation, og som er tilpasset danske forhold. Vi har desuden tilføjet ekstra spændende emner, som vi mener, du kan have glæde af og brug for.
Der afholdes regelmæssigt opfølgningskurser, så du får endnu mere viden.
I øjeblikker kører weekenduddannelsen med 6 weekend for første gang. Det er rigtig spændende, og der er tid til at tage emner ind, som der normalt ikke er tid til. Det vil sige, at der også bliver undervist i nogle "folkesygdomme" samt medicin.

Hvornår kan du komme på uddannelse og lære hypnose og hypnoterapi? Du kan faktisk tage uddannelsen i din påskeferie eller din efterårsferie!

Hvor Hvornår Klokkeslæt* Tilmelding
Århus 25-31 marts + 3 dage 09:00-18:00 Tlf. 40 41 70 86
Sjælland 22-28 april + 3 dage 09:00-18:00 Tlf. 40 41 70 86
Århus 5 weekender - start 13. april 09:00-18:00 Tlf. 40 41 70 86
Århus 3-6 maj + 24-26 maj + en weekend 09:00-18:00 Tlf. 40 41 70 86
Århus En aften om ugen - start 17. april 09:00-18:00 Tlf. 40 41 70 86
Århus Efterårsferien 09:00-18:00 Tlf. 40 41 70 86

*Flere af dagene bliver det senere. I uddannelsen er der også en weekend, der som regel er 3 uger senere - efter prøvekanin-perioden.
** Aftenhold over et halvt år.

Hvad lærer du?
Vigtigst af alt: du lærer at hypnotisere. Når du har taget uddannelsen, ved du, hvordan du bringer et andet menneske i hypnose. Dette trænes intensivt under uddannelsen, så du føler dig tryg i brugen af hypnose, når du skal hjem og stå på egne ben.
Under uddannelsen lærer du også lidt om hypnosens historie, du lærer om hypnotiserbarhed og vildfarelser eller fejlopfattelser omkring hypnose.
Du kommer til at arbejde med modtagelighedstest, og du får viden om, hvordan du selv kan afholde kurser i bl.a. selvhypnose, når du har fået dit certifikat.
Vi kommer selvfølgelig også ind på etik, samt hvordan du markedsfører dig selv.

Det skriftlige uddannelsesmateriale er på dansk og omfatter meget mere, og hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du rekvirere vores detaljerede uddannelsesbeskrivelse for hypnoseuddannelsen ved at bruge boksen øverst til højre på siden.

Hvilke forudsætninger kræver hypnoseuddannelsen?
Du skal have lyst til at arbejde med andre mennesker.
Du behøver ikke at have nogen viden om hypnose, inden du starter. Du lærer alt, hvad du skal bruge, så du kan starte for dig selv, når du har taget uddannelse i hypnose.

Du kan sammensætte din hypnoseuddannelse på forskellige måder:

På 7 dage + en weekend
Du kan tage hypnoseuddannelsen på 7 dage, hvorefter du tager hjem og afprøver dine færdigheder på venner og bekendte i 2-4 uger. Vi anbefaler, at du i disse uger hypnotiserer så mange som muligt - mindst 6.
Med dig får du scripts, undervisningsmateriale og pendul - alt hvad du har brug for udover din stemme, som faktisk er den vigtigste bestanddel i det at hypnotisere.
I disse tre uger vil du kunne stille spørgsmål via et forum, som kun du, dine medkursister og selvfølgelig vi har adgang til.
Efter de 3 uger mødes vi igen en weekend, og så vil der igen være undervisning, tid til diskussioner, spørgsmål og certificering.
Denne uddannelsesform udbydes i både København og Århus.


På 6 weekender
Du kan også tage hypnoseuddannelse over 2 forlængede weekender eller 6 weekender, den sidste weekend i hver måned.
Under hele forløbet vil du kunne stille os spørgsmål via et forum, som kun du og dine medkursister har adgang til og naturligvis også i forummet, som de andre hypnoterapeuter kan se.
Den sidste weekend er forbeholdt diskussioner, spørgsmål og certificering.
Denne uddannelsesform udbydes i Århus.


Over et halvt år
Endelig vil du kunne tage hypnoseuddannelse fordelt på en aften hver uge i et halvt år. I dette halve år har du også adgang til et forum, hvor du kan stille spørgsmål.
Denne uddannelsesform udbydes i Århus.


Fælles for alle hypnoseuddannelser gælder, at du på uddannelsen får udleveret det materiale, som du har brug for. Du får også udleveret en liste over anbefalet læsning. Når du er certificeret, vil du kunne optages på behandlerlisten hos Hypnoenergi (gratis deltagelse), hvor du kan "mødes" med ca 100 andre hypnoterapeuter, stille spørgsmål, få nyheder, dele oplevelser osv. Du kan allerede nu se vores Hyppigt stillede spørgsmål vedrørende uddannelsen på forummet
Du vil også her få tilbud om videreuddannelser, hvis du vælger at dygtiggøre dig eller specialisere dig inden for et bestemt område.
Flere steder afholdes der regelmæssigt kurser og øveaftener, som hypnoterapeuterne selv arrangerer. Her kan du udbygge din viden og lære mere om hypnose.

Du tilbydes også et minikursus med en kort gennemgang af fysiske og psykiske sygdomme samt en introduktion til lægemiddellære.

Fælles for uddannelserne gælder også, at du også får et års gratis medlemskab af NGH. Det vil sige, at du får adgang til et amerikansk websted med forum, nyheder, tilbud om kurser og yderligere uddannelse inden for hypnose. Du får også tilsendt NGH's blad.

Tilbagemeldinger fra holdene
Vores kursister er i dag i fuld gang med selv at hypnotisere, og på tilbagemeldingerne lyder det, som om de har det rigtig godt med deres nye uddannelse.
Her er et lille udpluk af tilbagemeldinger:
"En perfekt kombination, nu hvor jeg allerede er akupunktør. Nu kan jeg arbejde på to fronter".
"Jeg havde ikke forventet, at jeg kunne kaste mig over så mange ting - der er åbnet en hel ny verden af muligheder for at hjælpe andre".
"God blanding af teori og praktiske øvelser. God og afslappet stemning".
"Alle kan have glæde af sådan en uddannelse". "Glæder mig til at komme ud og bruge det, jeg har lært".
"Der har åbnet sig en hel ny verden for mig"
"Jeg er så positiv overrasket over, hvor effektivt det er. Spændende lige fra dag 1."
"Jeg er glad for, at jeg er kommet netop her og overrasket over den "Velkommen - du er én af os - vi hjælper med alting"-holdning, Käte, Niels og Tonny viser".
"Gid alle ville lære at hypnotisere, så ville vores verden se meget bedre ud".
"Undervisningen rykkede mine teltpæle op! Hold da op!"
"Jeg har bare lært så meget. Jeg er KLAR!! Jeg glæder mig til at komme i gang."

Praktiske oplysninger

Hvor foregår det?
Vi afholder hypnoseuddannelse og kurser i Århus, Ålborg og København. Kalenderen vil blive opdateret løbende. Der er hele tiden stor søgning, så derfor vil der løbende blive indsat flere uddannelser. Har du et særligt ønske, så skriv det til os.


Hvordan tilmelder du dig?
Du skriver. Vi aftaler et møde, og så beslutter vi sammen på dette møde, om hypnoseuddannelsen og Hypnoenergi er de rette for dig.
Bliver vi enige, modtager du pr. mail en bekræftelse på, at du er optaget.
Kursusgebyret på 17.500 skal betales ca. 4 uger inden kursets start.
Skulle du mod forventning blive forhindret i at deltage, vil du få tilbudt en plads på et senere hold.
Sker din afmelding den sidste uge inden kursets start, og ønsker du ikke at deltage i et senere kursus, får du de 14.500 tilbage. De 3.000 går til administrations- og lejeomkostninger.
Hvis Hypnoenergi er nødsaget til at aflyse et kursus, får du naturligvis alle dine penge tilbage.
Der oprettes hold, hvis der er mindst 3 deltagere.

Hvad koster det?
En hypnoseuddannelse hos os koster 17.500 kr. ekskl. overnatning og forplejning. Kommer du langvejs fra, er vi naturligvis behjælpelige med at henvise til overnatningsmuligheder. Flere of vores kursister har boet på Bed and Breakfast her i Århus. Priser fra 230 kr. pr. nat.

Hvor foregår det?
I Århus foregår undervisningen på min klinik, og på Sjælland lejer vi os ind.

Hvem underviser:

Käte:
Jeg er sygeplejerske, hypnoterapeut og uddannet instruktør i hypnose og hypnoterapi fra NGH.

Andre:
Der vil på alle uddannelser være gæsteundervisere med særligt kendskab til bestemte emner. Der kan være tale om hypnoterapeuter, der er specialister inden for rygestop, hypnoterapeuter, der især arbejder med børn og hypnose, hypnoterapeuter, der er specielt gode til lyninduktioner, hypnoterapeuter med supervisor-uddannelse osv.


E-mail:
kate.hypnoenergi@gmail.comwww.hypnoenergi.dk - Hypnoenergi med hypnoterapi© - behandling med hypnose og hypnoseuddannelse - copyright 2007 - Copyright på design og mønster - THB 2007 - Kopiering af siden eller dele heraf vil blive retsforfulgt.