Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi
Kontaktinformation Hypnoenergi.dk Käte Bildsøe
Vejlby Centervej 13
8240 Risskov, Århus
E-mail: kate.hypnoenergi@gmail.com

Se kort...
Nyheder Hypnoseuddannelse Hypnoenergi tilbyder.... Hypnoseuddannelse certificeret af NGH i Århus, Ålborg, Odense og København. Ønsker du en professionel hypnose uddannelse? Bestil materiale allerede i dag. Tag et weekendkursus. Læs mere under Uddannelse... Hypnose uddannelse... Selvhypnosekurser Vi holder selvhypnosekurser overalt i landet. Selvhypnose Weblog Følg med i diskussioner på min weblog. Kan man få folk til noget i hypnose, som de ellers ikke ville have gjort? Se loggen på hypnose-jylland.dk. Forum Vi byder velkommen til vores forum . Få nyheder, og stil spørgsmål til, hvad der sker inden for hypnose. Se flere nyheder her...

Når du er i hypnose, kommer terapien til sin ret. Nu kan vi begynde at bearbejde de følelser, der knytter sig til en bestemt adfærd.

Vi kan her gå nærmere ind på, hvad det er, der er dit problem, og hvilken adfærd det har givet dig. Denne adfærd er ganske givet blevet din måde at takle problemerne på, og du gør det helt automatisk.
Måske opstod der engang et traume, som du ikke forstod - måske fordi du ganske enkelt var for ung, og ikke havde den fornuft, der skulle til for at forstå sammenhængen. Din underbevidsthed hjælper dig til at bearbejde problemet på den måde, der var rigtig, på et tidligere tidspunkt i dit liv, og det er sandsynligvis ikke den måde, du ville reagere i dag.
Hvis du selv ønsker det, kan vi lave om på det.
Hvorfor blive ved med at reagere på en bestemt måde, hvis den er ganske uhensigtsmæssig.
Hvorfor ikke prøve noget nyt...

Du kender sikkert det, at du godt ved, hvad du burde gøre, hvilke valg, du burde træffe (bevidst). Det er bare sådan, at hvis ikke disse bevidste valg stemmer overens med det, din underbevidsthed er programmeret til, så nytter det alt sammen ingenting. Dine følelser vinder (næsten) altid over fornuften.
I de første år af vores liv lærer vi utroligt mange ting. Men den indlæring sker ved hjælp af vores følelser, som i visse situationer ikke svarer til den måde, vi ville have valgt at bearbejde indtryk på med fornuftens brug.
Få din underbevidsthed til at forstå, at du ønsker at reagere anderledes.
Prøv hypnose med hypnoterapi.


Behandlingen

Den første behandling med hypnoterapi varer sædvanligvis lidt længere end de efterfølgende (ca. 1,5 - 2 timer). Selve behandlingen går ud på først at afklare, hvad du ønsker, vi skal beskæftige os med. Hos nogle mennesker er der flere ting, de gerne vil have hjælp til, og det er vigtigt, at vi er enige om, hvad der skal tages fat på.
Du fortæller noget om den adfærd, som du ønsker en ændring af, og jeg vil også gerne vide, hvordan du gerne vil have det.
Vi finder også ud af, om vores kemi passer sammen.
Jeg fortæller, hvad hypnose og hypnoterapi er, og du kan stille spørgsmål.
Hvis du herefter er tryg, har tillid til mig og er klar til at komme i hypnose, ja så er det det, der sker. Efter hypnosen taler vi om, hvad og hvordan du har oplevet det at være i hypnose.
Du vil kunne huske alt, og du vil også have hørt alt, hvad jeg har sagt til dig, mens du var i hypnose.

Jeg vil gerne have en tilbagemelding om, hvordan du har det efter 5-6 dage.
Den kan du sende pr. e-mail. Vi aftaler så en ny tid, hvis det er nødvendigt.

De fleste mennesker har brug for 2 eller flere behandlinger med hypnose og hypnoterapi.
Det skal dog siges, at hypnoterapi er korttidsterapi, hvilket vil sige, at det er terapi, der er begrænset til relativt få behandlinger.


www.hypnoenergi.dk - Hypnoenergi med hypnoterapi© - behandling med hypnose og hypnoseuddannelse - copyright 2007 - Copyright på design og mønster - THB 2007 - Kopiering af siden eller dele heraf vil blive retsforfulgt.