hypnoenergi.dk Forum Indeks hypnoenergi.dk
Hypnoenergis forummer
 
 FAQFAQ   SøgSøg   Tilmeldte brugereTilmeldte brugere   GrupperGrupper   TilmeldTilmeld 
 ProfilProfil   Login for at vise private beskederLogin for at vise private beskeder   LoginLogin 

Billeder af de forskellige hold

 
Dette forum er låst, du kan ikke skrive nye, svare eller rette indlæg   Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg    hypnoenergi.dk Forum Indeks -> Profiler
Vis foregående emne :: Vis næste emne  
Forfatter Besked
Kate Bildsoe
Site Admin


Indmeldt: 30. dec 2005
Indlæg: 1068
Geografisk sted: Århus

IndlægSkrevet: Man maj 29, 2006 2:45 pm    Emne: Billeder af de forskellige hold Besvar, med citat

Her er billeder af nogle af hypnoterapeuterne:

Pæreholdet - aldrig er der blevet spist så mange pærer på så kort tid:Juleholdet - I nåede det lige inden jul:Kaffeholdet - kaffe er livseleksir:Snakkeholdet - så mange gode diskussioner:Guldholdet - vi blev royale med dette hold. Thomas er HypnokingTre nye doktorer med master hypnoterapeutuddannelse - tak fordi I delte jeres sorger og glæder med os andre:På dette hold havde vi Emma med - derfor fik de navnet Hundeholdet:Erik lærte os om Shii-take-svampe og vi fik alle en stamme:Vores første Københavner-hold, som også er hold 10. Derfor navnet Jubilæumsholdet:Torben elsker at lave mad - og vi andre elsker at spise den:Slankeholdet - alle hypnotiserede hinanden - med gode resultater. Desværre er ikke alle med på billedet.Stjerneholdet fra København - tilbage til tidligere liv? Adam er med på et senere billede Laughing
Solskinsholdet - I forstod at tilrettelægge det, så vi kunne sidde ude i denne våde sommer. Vi mangler dig Gitte LaughingDameholdet - 6 damer, som desværre ikke alle er med på billedet - derfor er der to hold 15. Og her har vi også Adam.
Græsk spisning og humor - I satte den græske restaurant på den anden ende. Rolling Eyes Rolling EyesVores første internationale hold - James Bond eller er det Bonser er fra England, så på dette hold havde vi en blanding af engelsk og dansk.


_________________
Hypnoenergi med hypnoterapi
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email Besøg brugerens webside
Vis ikke emner ældre end:   
Dette forum er låst, du kan ikke skrive nye, svare eller rette indlæg   Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg    hypnoenergi.dk Forum Indeks -> Profiler Alle tidspunkter er GMT + 1 (CET/Europa)
Side 1 af 1

 
Gå til:  
Du kan skrive nye indlæg i dette forum
Du kan besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke rette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke stemme på afstemninger i dette forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group